Vrhunska kvaliteta kao standard 

Poduzeće OTPREMA d.o.o., za proizvodnju ambalaže od drveta, pakiranje i otpremu robe, osnovano je 12. listopada 2001. godine, sa tendencijom nastavka djelatnosti poduzeća Đuro Đaković Transport i otprema d.o.o.. Smješteno je u vlastitom prostoru (objekt 132) unutar kruga Holdinga Đuro Đaković d.d.. U poduzeću je trenutno zaposleno 10 djelatnika, obučenih za poslove izrade drvene ambalaže, pakiranje i otpremu raznih proizvoda.

Ono što Vam možemo ponuditi su proizvodi vrhunske kvalitete, visoku razinu usluge te fleksibilnost koja se prvenstveno odnosi na mogućnost prilagodbe željama kupaca. Također, prema Vašim zahtjevima vršimo organizaciju transporta i naručivanje odgovarajućih vozila (kamiona, specijalnih kamiona, vagona).

Dakle, kontaktirajte nas, zatražite informaciju ili savjet, i mi ćemo se potruditi da budete još jedan zadovoljni partner tvrtke OTPREMA d.o.o.

Usluga

Robu koja po gabaritima spada u specijalni transport, znanjem i iskustvom pakiramo u redovni transport, bilo kamionski ili vagonski. Drvenu ambalažu izrađujemo i u dijelovima (pod, stranice, čela, krov) radi jeftinijeg troška transporta do Vas. Vaše proizvode pakiramo na kamione, kontejnere i vagone. Ambalažu izgradujemo od termički obrađene jelove daske, fosne i gradje (sa medjunarodno priznatim žigom na ambalaži), po pravilima za prekomorski transport.

Pored izrade ambalaže, pakiranja i otpreme vaše robe iz našeg prostora, nudimo Vam pakiranje i otpremu proizvoda u Vašem prostoru. Izrađujemo drvene nadstrešnice, garaže, sjenice, balkonske ograde i dr.