Kvaliteta je jedna od naših temeljnih vrijednosti

Jamstvo kvalitete - Otprema

Pomno selektirane sirovine u kombinaciji sa suvremenom proizvodnjom uz stručno osoblje osiguravaju kvalitetu proizvoda. Svjesni smo odgovornosti da u trenutku kada klijent otkupi naručeni proizvod naše jamstvo počinje te nam je to najbolja prilika da se kao tvrtka prezentiramo kroz postojanost vlastitog proizvoda, dokazujući time i svoje tvrdnje još iz faze narudžbe, a time i našu poslovnu izvrsnost.

Pri samoj realizaciji narudžbe, tijekom procesa izrade naručenog proizvoda, naši osposobljeni stolarski majstori pomno i sistematično pristupaju svakom detalju kako bi u konačnici gotov proizvod postao materijalizirana ideja svih Vaših zahtjeva pa i onih koji su dio individualnog ukusa i osobnosti.

Jamstvo kvalitete - Otprema

Glavni cilj sa stanovišta kvalitete je ostvarivanje svih ugovornih zahtjeva za kvalitetom i ispunjenjem kupčevih očekivanja. Kako bi se taj cilj ostvario uspostavljen je i dokumentiran sustav upravljanja kvalitetom te održavanje i poboljšavanje prema zahtjevima norme ISO 9001, potvrđene certifikatom kod ovlaštene ustanove.

Poslovno ozračje naše tvrtke s brižno njegovanom tradicijom pozitivnog pristupa prema klijentima učinilo nas je sklonim misliti da problema nema, već samo niz mogućih rješenja, stoga smo Vam uvijek spremni ponuditi jedno od njih, a na Vama je da samo izrazite svoje želje.